STN ISO 4314: 1997 (68 1110), Povrchovoaktívne látky. Stanovenie voľnej alkality alebo voľnej acidity. Titračná metóda. - Gáliková, Jana; Koman, Václav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 4314: 1977