Bizzarie - Mikoláš-Jiraman, Jiří (Jirasgames, 2010)
Hra je z prostredia uletenej rozprávky. Kráľ sa bojí oblúd zo Severného lesa, pretože o nich nič nevie a ponúkne odmenu odvážlivcovi, ktorému sa o nich podarí niečo zistiť. Hráči v roliach dobrodruhov či vedcov majú za úlohu zistiť, čo sú obludy zač. Základná hra sa hrá 6 kôl a každé kolo má 2 časti