Lasst uns einkaufen! - Scherpe, Rüdiger (ELI, 2012)
Spoločenská hra, ktorá pomáha mladým študentom nemčiny hravou formou precvičovať slovnú zásobu a jazykové štruktúry, ktoré sú súčasťou témy „nakupovanie"