Lasst uns einkaufen! - Olivier, Joy; Scherpe, Rüdiger (Recanati : ELI, 2012)
Spoločenská hra, ktorá pomáha mladým študentom nemčiny hravou formou precvičovať slovnú zásobu a jazykové štruktúry, ktoré sú súčasťou témy „nakupovanie"
Na krabici uvedené: Niveau A1-A2
Didaktická hra Lasst uns einkaufen! vychádza z moderných poznatkov o DaF (Deutsch als Fremdsprache)
Hra je určena pre študentov nemčiny
Keywords: jazykové hry; nemčina; language games; German language; hry; games