Spaß an Sprache - Satzglieder : geeignet für die 2. bis 4. Klasse : Satzgegenstand, Satzaussage, Satzergänzung spielend bestimmer - Rüttinger, Michael; Rüttinger, Heidemarie (Fürth : Noris-Spiele, 2014)
Vzdelávacia hra. V tejto zábavnej hre sa deti veľa učia o vetných členoch - predmete, prísudku
1-4 hráči
Od 7 rokov
Keywords: jazykové hry; nemčina; language games; German language; hry; games