STN ISO 759: 1993 (68 4073), Těkavé organické kapaliny pro průmyslové účely. Stanovení suchého zbytku po odpaření ve vodní lázni. Všeobecná metoda. - Srp, Ladislav (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 759: 1981