Deutsch mit Hans Hase : in Kindergarten und Vorschule : das Materialpaket - Morvai, Edit; Veress, Bernadett (Goethe-Institut, 2010)
Deti sa hravou formou učia nemecký jazyk formou hier, piesní, riekaniek, pracovných listov a aktivít na interaktívnej tabuli. Aktivity vykonáva učiteľ alebo kvalifikovaný pedagóg v materskej škole