Deutsch mit Hans Hase : in Kindergarten und Vorschule : das Materialpaket - Morvai, Edit; Veress, Bernadett; Somogyi, Zsuzsa; Roth, Hariet E. (München : Goethe-Institut, 2010)
Deti sa hravou formou učia nemecký jazyk formou hier, piesní, riekaniek, pracovných listov a aktivít na interaktívnej tabuli. Aktivity vykonáva učiteľ alebo kvalifikovaný pedagóg v materskej škole
Hrací čas cca 40 minút
Program bol vyvinitý Goetheho inštitútom v Budapešti v rokoch 2008-2009
Od 6 do 8 rokov
Keywords: didaktické hry; nemčina; educational games; German language; hry; games