Scrabble : every word´s a winner : crossword game. (Longueuil : Hasbro, 2007)
Strategická krížovka hra, v ktorej pomocou kociek s písmenami sa tvoria slovné spojenia
Vyrobené v Číne
2-4 hráči
Od 8 rokov
Keywords: spoločenské hry; angličtina; parlour games; English language; hry; games