Phase 10 Masters Edition : combines the popular game of Phase 10 with exciting twists, strategic planning and last minute surprises!. (Indianapolis : Fundex Games Ltd., 2008)
Kartová hra typu rummy. Vyhráva hráč, ktorý dokončí všetkých 10 fáz hry. V prípade nerozhodného výsledku je víťazom hráč s najnižším skóre
Karty sú umiestnené v plachovej krabičke
Hrací čas cca 60-90 minút
Vyrobené v Číne
Vyššia verzia
2-4 hráčov
Od 8 rokov
Keywords: spoločenské hry; angličtina; parlour games; English language; hracie karty; playing cards