Die Insel der Präpositionen - Olivier, Joy; Scherpe, Rüdiger (Recanati : ELI, 2012)
Hráči sú vyslaní na Ostrov predložiek a hravou formou sa učia používanie predložiek. Kartová hra
Na obálke uvedené: Europäischer Referenzrahmen Niveau A1
Keywords: jazykové hry; nemčina; language games; German language; hry; games