Kettenfragen (Spielend Deutsch lernen, 2009)
Zábavná hra, v ktorej musia hráči nájsť odpoveď na položenú otázku čo najrýchlejšie a potom si otázku sám prečítať. Odpovede zobrazené na každej hracej karte v hornej časti a otázka v dolnej časti sú navzájom nezávislé. Cieľom je, aby sa reťazec otázok a odpovedí neprerušil