STN EN 1117: 2001 (69 6317), Výmenníky tepla. Kondenzátory chladiva chladené kvapalinou. Skúšobné postupy stanovenia výkonu. - Kubaský, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1117: 1998