STN EN 1148: 2001 (69 6318), Výmenníky tepla. Výmenníky tepla voda/voda na diaľkové vykurovanie. Skúšobné postupy stanovenia výkonu. - Kubaský, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1148: 1998