STN EN 1118: 2001 (69 6319), Výmenníky tepla. Kvapalinové chladiče ochladzované chladivom. Skúšobné postupy stanovenia výkonu. - Kubaský, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma je identická s EN 1118: 1998