STN EN 1118/A1: 2003 (69 6319), Výmenníky tepla. Kvapalinové chladiče ochladzované chladivom. Skúšobné postupy stanovenia výkonu. Zmena A1. - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena A1 STN EN 1118: 2001 je slovenskou verziou EN 1118: 1998/A1: 2002