STN ISO 7884-1: 1992 (70 0510), Sklo. Viskozita a vztažné body viskozity Časť 1 Zásady pro stanovení viskozity a vztažných bodů viskozity - Reiniš, Jiří; Tomíška, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 7884-1: 1987