STN ISO 720: 1992 [neplatná] (70 0530), Sklo. Odolnost skleněné drti proti vodě při 121 °C. Metoda zkoušení a rozdělení do tříd. - Paleček, Milan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 720: 1985