STN ISO 718: 1995 (70 0536), Laboratórne sklo. Odolnosť proti náhlej zmene teploty a výdrž pri náhlej zmene teploty. Skúšobné metódy. - Štveráková, Helena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 718: 1990 v českom jazyku