STN EN ISO 8113: 2004 (70 0557), Sklené obaly. Odolnosť proti zvislému zaťaženiu. Skúšobná metóda (ISO 8113: 2004). - Davidová, Viera; Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 8113: 2004