STN EN ISO 7459: 2004 (70 0559), Sklené obaly. Odolnosť proti náhlej zmene teploty a výdrž pri náhlej zmene teploty. Skúšobné metódy (ISO 7459: 2004). - Davidová, Viera; Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 7459: 2004