TNI CWA 17553: 2020 (83 2294), Technická normalizačná informácia. Tvárové rúška pre verejnosť. Príručka na minimálne požiadavky, skúšobné metódy a používanie. - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CWA 17553: 2020