STN EN 197-2: 2021 (72 2101), Cement Časť 2 Posudzovanie a overovanie stálosti úžitkových vlastností - Tóth, Viktor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 197-2: 2020