Pub Trivia : good old-fashioned team trivia : host your own Pub Trivia game at home!. (University Games, 2012)
Obľúbená tímová hra. Obsahuje 1000 otázok z 5 rôzných kategórií (zábava, šport a rekreácia, veda, história), kde hráči preveria svoje vedomosti