Pub Trivia : good old-fashioned team trivia : host your own Pub Trivia game at home!. (San Francisco : University Games, 2012)
Obľúbená tímová hra. Obsahuje 1000 otázok z 5 rôzných kategórií (zábava, šport a rekreácia, veda, história), kde hráči preveria svoje vedomosti
4 až viacej hráčov
Od 12 rokov
Keywords: didaktické hry; angličtina; educational games; English language; hry; games