American Trivia : famili edition. (Outset Media Corl., 2012)
Spoločenká stolová hra, ktorá obsahuje kartičky. Na jednej strane sú ľahšie a na druhej ťažšie otázky z kategórie geografia, história, umenie a všeobecné. Otázky pre juniorov majú sú z oblasti geografie, histórie a všeobecné