American Trivia : famili edition. (Victoria : Outset Media Corl., 2012)
Spoločenká stolová hra, ktorá obsahuje kartičky. Na jednej strane sú ľahšie a na druhej ťažšie otázky z kategórie geografia, história, umenie a všeobecné. Otázky pre juniorov majú sú z oblasti geografie, histórie a všeobecné
Na krabici uvedené: Outset Because Games Matter
Hrací čas je 20-40 minút
2-8 hráčov
Od 9 rokov
Keywords: didaktické hry; angličtina; educational games; English language; hry; games