STN EN 17255-2: 2021 (83 4519), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje emisií. Systémy zberu a spracovania dát Časť 2 Špecifikácia požiadaviek na systémy zberu a spracovania údajov - Imrich, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 17255-2: 2020