TNI CEN ISO/TR 52016-2: 2021 (73 0704), Technická normalizačná informácia. Energetická hospodárnosť budov. Výpočet potreby tepla na vykurovanie a chladenie, vnútorné teploty a citeľné a latentné tepelné zaťaženie : Časť 2 Vysvetlenie a zdôvodnenie ISO 52016-1 a ISO 52017-1 (ISO/TR 52016-2: 2017) - Sternová, Zuzana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN ISO/TR 52016-2: 2017