STN EN 50499: 2021 (36 7947), Postup posúdenia expozície pracovníkov elektromagnetickým poliam. - Francisci, Cyril (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50499: 2019