STN EN 17213: 2021 (74 6190) Okná a dvere. Enviromentálne vyhlásenia o produktoch. Pravidlá pre skupinu výrobkov okien a dvier. - Eštoková, Adriana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 17213: 2020