STN EN 17213: 2021 (74 6190) Okná a dvere. Enviromentálne vyhlásenia o produktoch. Pravidlá pre skupinu výrobkov okien a dvier. - Eštoková, Adriana; Slovensko. Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko). Technická komisia č. 40 Anorganické spojivá a malty (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 17213: 2020
Súbežný názov v angličtine, francúzštine, nemčine
Spracovateľ: Adriana Eštoková
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 17213 z augusta 2020 v celom rozsahu
Normatívne referenčné dokumenty s. 2 ; literatúra s. 25
Keywords: normy; okná; technické normy a štandardy -- Slovensko; technické normy a štandardy -- krajiny Európskej únie; dvere; Windows; Doors; environmentálne aspekty; Environmental aspects