STN EN 12697-14: 2021 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy Časť 14 Obsah vody - Gillinger, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-14: 2020