Monster Expedition : ein Abenteuer in der Welt von Carnival of Monsters - Pfister, Alexander (Amigo Spiel + Freizet GmbH, 2020)
Strategická hra. Ako najnovší členovia Kráľovskej monstrologickej spoločnosti sa vydávate na výpravu za legendárnymi príšerami. Postavíte si tábory v regiónoch (Oblakoch, v Hlbokom mori a v Strašidelnom lese) a vydávate sa na lov. Pomocou kombinácií kociek môžete vylepšovať svoje tábory, chytať nové príšery a využívať schopnosti už zajatých príšer. Nakoniec vyhráva ten, kto chytil monštrum s najväčším počtom bodov