Anno 1800 : das Brettspiel - Wallace, Martin (Kosmos Verlag, 2020)
Veľká strategická hra o začiatku priemyselnej revolúcie. V tejto hre podľa úspešnej PC hry budujete svoj vlastný priemysel a vysielate obchodné flotily. Pokiaľ udržíte svojich zákazníkov spokojných, budú chcieť čím ďalej tým viac luxusného tovaru. Hráči musia vytvoriť svoje obchodné reťazce čo najefektívnejšie a čo najlepšie zamestnať svojich farmárov, robotníkov, remeselníkov a inžinierov.