QUICK BUZZ – Das Vokabelduell – Deutsch : Deutsch lernen mit Spass und Action : Niveau A1 plus (Grubbe Media GmbH, 2018)
Hráč, korý pozná význam vety alebo chýbajúce slovo v neúplnej vete - stlačí zvonček a vyhrá vystavenú kartu. Každý sa snaží nazbierať čo najviac kariet. Vyhráva hráč, ktorý nazbiera najviac kariet