Parky - Audubon, Henry (Albi Česká republika a.s., 2021)
Rodinná spoločenská hra, ktorá predstavuje napätie a zábavu, ale aj výpravnú poctu americkým národnym parkom. V hre sa ujmete dvojice turistov, ktorí budú v rôznych ročných obdobiach vyrážať na rôzne treky plné zážitkov. Čieľom hráčov je na konci roka zaistiť svojim turistom čo najpôsobivejší zážitok vďaka navštíveným parkom, získaným fotkám či splneným osobným prianiam