Parky - Audubon, Henry; Dvořák, Jan; Puškášová, Jana (Praha : Albi Česká republika a.s., 2021)
Rodinná spoločenská hra, ktorá predstavuje napätie a zábavu, ale aj výpravnú poctu americkým národnym parkom. V hre sa ujmete dvojice turistov, ktorí budú v rôznych ročných obdobiach vyrážať na rôzne treky plné zážitkov. Čieľom hráčov je na konci roka zaistiť svojim turistom čo najpôsobivejší zážitok vďaka navštíveným parkom, získaným fotkám či splneným osobným prianiam
Hrací čas cca 45 minút
Pravdepodobne preložené z angličtiny
Verzia 1.1
Pre 1-5 hráčov
Od 10 rokov
Súbežný text v slovenčine
Keywords: spoločenské hry; prírodné zaujímavosti; národné parky; parlour games; natural sights; national parks; Spojené štáty americké; United States; stolové hry; hry pre deti a mládež; table games; games for children and youth