STN EN 13277-4: 2003 (83 2740), Ochranné vybavenie pre bojové umenia Časť 4 Doplnkové požiadavky a skúšobné metódy na chrániče hlavy - Janošťák, Vincent (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je preložená z nemeckej verzie