Wer ist das? : Deutsch spielen lernen : zum Lernen, wie man Personen beobachtet und beschreibt : spiel zum Fragen und Antworten - Ilivier, Joy (ELI s.r.l., 2022)
Kartová hra pre základnú až strednú jazykovú úroveň s cieľom naučiť sa a zopakovať si slovnú zásobu a gramatické štruktúry týkajúce sa popisu osoby. Hra obsahuje 132 kariet, ktoré sú v dvoch rôznych farbách. Kôpky sú rozdelené na 66 kariet. Na každej karte je jedna osoba prezentované so špeciálnymi vlastnosťami