Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Kročko, Miroslav, 1981 (Author), Bobko, Marek, 1976- (Author), Haščík, Peter, 1968- (Author), Ducková, Viera, 1976- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2024.
Vydanie:Vydanie: prvé
Témy:
ISBN: 9788055226934
Fyzický popis: 149 strán : fotografie, tabuľky ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Povinný výt.  Požiadavka 2721112528
IV.247425
Výpožičný pult Hlavná 10