Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
Zrušiť filtre
Doporučené témy: ndustrialists
Zrušiť filtre
Zobraziť filtre (1)
Doporučené témy: ndustrialists
  • Channels
  • Receptúry diétnych pokrmov /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Receptúry diétnych pokrmov /

Receptúry studených pokrmov. : Praktická príručka pre spoločné stravovanie a domácnosti. /

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní z medzinárodnej gastronómie. /

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní. : Moderná príručka receptúr typických pre slovenskú a medzinárodnú kuchyňu. /

Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkarských výrobkov. : Aspiky. Ochutené maslá. Majonézy. Drezingy a nálevy. Omáčky. Cestá. Faše krémy, peny... /

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach II. diel

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach I. diel

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní : moderná príručka receptúr typických pre slovenskú a medzinárodnú kuchyňu /

Receptúry teplých pokrmov /

Receptúry teplých pokrmov /

Csodafazék : [diétás- és receptkönyv gyógyulni vágyó rákbetegeknek] /

Kuchařka pro alergiky. /

Diabetické dezerty : [s fotopostupom /

Kuchárka pre alergikov : [bez vajec : bez mlieka : bez lepku : bez orechov] /

Životospráva chorých na tuberkulózu /

Čo si navariť? : aj s fenylketonúriou chutne a pestro /

Životospráva chorých na tuberkulózu /

Anticholesterolová kuchařka : chutné recepty pro zdravé srdce /

Snižte si cholesterol : pomocí přírodních látek : [60 receptů] /

Diéta pre gurmána /

Štíhla so sushi /

Téma: diétne jedlá

Dukanova diéta v 350 receptoch /

Dukanova dieta ve 350 receptech /

Bezlepková kuchařka. 3 /

Jedlá, ktoré liečia vysoký krvný tlak : 222 zdravých, chutných a jednoduchých receptov : čerstvé, vynikajúce, lahodné /

Top diéta : každý recept do 400 kcal : [ako schudnúť a udržať si hmotnosť bez hladovania] /

Zácpa : dieta a rady lékaře /

Redukčná diéta : schudnete za 28 dní : [ako chudnúť a nehladovať?] /

Diéta pre gurmána /

Tukožrútska diéta : chutné jedlá, od ktorých sa nepriberá /

Bezlepkové recepty pro děti : 100 oblíbených receptů /

Štíhla so sushi /

Vegetariánská strava v léčbě diabetu /

Zdravá strava pro diabetiky : chutné recepty na každý den /

Anticholesterolová kuchařka : chutné recepty pro zdravé srdce /

Život bez lepku - kuchařka pro pevné zdraví : jak si pochutnat a zároveň posílit svůj imunitní systém a neutralizovat zánět /

Štíhla potvora varí : niečo ako vegetariánska kuchárka /

Fresh diet : [chudnutie s chuťou] /

Iba 100 kilokalórií : [recepty na chutné a jednoduché jedlá] /

Zázračné pH pre diabetikov : revolučný spôsob stravovania pri diabete 1. a 2. typu /

pH zázrak pro diabetiky : revoluční způsob stravování při diabetu 1. a 2. typu /

Autor: Kendík, Konrád

Receptury polotovarů pokrmů /

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach II. diel

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní : moderná príručka receptúr typických pre slovenskú a medzinárodnú kuchyňu /

Receptúry polotovarů /

Receptúry studených pokrmov. : Praktická príručka pre spoločné stravovanie a domácnosti. /

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní. : Moderná príručka receptúr typických pre slovenskú a medzinárodnú kuchyňu. /

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní z medzinárodnej gastronómie. /

Receptúry diétnych pokrmov /

Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov. : Cestá - hmoty. Šľahané hmoty - korpusy. Plnky. Polevy. Modelovacie hmoty. Upravené výrobky a prísady. Výrobky... /

Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkarských výrobkov. : Aspiky. Ochutené maslá. Majonézy. Drezingy a nálevy. Omáčky. Cestá. Faše krémy, peny... /

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach I. diel

Technológia pre 1. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník. /

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia /

Rostoucí úloha marxismu-leninismu a ideologický boj /.

Mladá kuchárka. /

Receptúry teplých pokrmov /

Receptúry teplých pokrmov /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky