Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Mykotoxíny /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Mykotoxíny /

Vláknité mikromycety(plísně), mykotoxiny a zdraví člověka /

Fytotoxíny a Mykotoxíny fytopatogénnych húb /

Mikrobiológia potravín /

Mikrobiológia potravín /

Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /

Notex 1993 : Západné Slovensko a Bratislava.

Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /

Špeciálna mikrobiológia. /

Experimenty v chemickom a potravinárskom laboratóriu /

NOTEX 1993 : Východné Slovensko /

Plísně v domě a bytě : odstraňování a prevence /

Mycotoxins in dairy products. /

Manuals of food quality control 10. : Training in mycotoxins analysis.

Otravy hubami /

Mykotoxíny : chémia - biológia - ekológia /

Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /

Mikrobiológia potravín /

Chémia potravín /

Chemické experimenty s vybranými potravinami - virtuálne laboratórium /

Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /

Téma: mykotoxíny

Účinok prírodných látok mykotoxínov na hematologické parametre sledované na živočíšnom modeli in vivo /

Vláknité mikromycety(plísně), mykotoxiny a zdraví člověka /

Mykotoxíny /

Fytotoxíny a Mykotoxíny fytopatogénnych húb /

Otravy hubami /

Téma: potravinárska mikrobiológia

  • Téma: pliesne
  • Téma: brožúry

Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /

Vláknité mikromycety(plísně), mykotoxiny a zdraví člověka /

Mykotoxíny /

Mikrobiológia potravín /

Experimenty v chemickom a potravinárskom laboratóriu /

Mikrobiológia potravín /

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /

Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /

Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /

Mikrobiológia potravín /

Autor: Quillien, Jean-Francois

Mykotoxíny /

Európsky výskum o BSE. : Správa pre spotrebiteľov č. 2. /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky