Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Jedlo ako kľúč ku kultúre :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Jedlo ako kľúč ku kultúre :

Jedlo.

Kuchyňa našich predkov /

Moje jedlo /

Odkiaľ pochádza jedlo : s viac ako 90 okienkami /

Slovenský rok : receptár na dni sviatočné, všedné i pôstné /

Moje skvelé jedlo /

Moje jedlo 2 /

Moje skvelé jedlo /

Dobré jedlo : 100 receptov s ovocím.

Dobré jedlo. : 88 receptov so zeleninou. Magazín Záhradkára.

SOU spoločného stravovania ; Dievčenská odborná škola ; Hotelová akadémia /

Jedlo ako jed, jedlo ako liek. : Abecedný sprievodca bezpečnou a zdravou výživou.

Jedlo lieči : prevratné stravovacie stratégie v boji proti chorobám : od prechladnutia po osteoporózu /

Jak se jedlo ve starověku. : Římská kuchařka. /

Jedlo z našej záhradky /

Ako sa kedysi stravovalo /

Jedlo ako jed, jedlo ako liek : najlepšie a najhoršie voľby pre prirodzenú prevenciu a liečbu zdravotných problémov /

Ženy, jedlo a boh : nečakaná cesta takmer ku všetkému /

Ako funguje jedlo : [vizuálny sprievodca faktami] /

Slovenský rok : receptár na dni sviatočné, všedné i pôstne /

Téma: jedlá

Recepty z chalúpky : varíme s láskou a chutne /

Krížovky so skvelými receptami : veľké písmená /

Vasárnap az asztalon : a Vasárnap recepteskönyve ; [az olvasók legjobb receptjei Héger Rudolffal /

Poklady slovenskej kuchyne : Bratislava, Záhorie, Podunajsko /

Poklady slovenskej kuchyne : dolné Považie, stredné Považie, horné Považie /

MasterChef : denník víťaza /

Pečeme s dětmi /

Děti v kuchyni /

Večere : všetky recepty do 30 minút /

Poklady slovenskej kuchyne : Dolná Nitra, horná Nitra, Tekov /

Bryndza : recepty z Nového času /

Veľká domáca kuchárka /

Veľká domáca kuchárka. 2 /

Recepty zo života. 27, Uvarené do 30 minút /

Recepty zo života. 25, Moderná slovenská kuchárka /

Babičkina špajza nad zlato /

Navarme si zdravie : to najlepšie z kuchyne, ktorej sa nikdy neprejete /

Recepty zo života. 26, Mamičkina kuchyňa /

U stolu s paní M.D. Rettigovou /

Babičkina kuchyňa /

Téma: kultúra stravovania

Jedlo ako kľúč ku kultúre : geneticko-historické a sémantické aspekty nášho stravovania /

Autor: Stoličná-Mikolajová, Rastislava

Jedlo ako kľúč ku kultúre : geneticko-historické a sémantické aspekty nášho stravovania /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky