Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) :
Search for more channels:

Similar Items: Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) :

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach : lahôdkarská výroba, cukrárska výroba, výroba zmrzliny a predaj v predajných automatoch /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /

Maso a masné výrobky /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /

Všeobecná hygiena potravín /

Príručka správnej výrobnej praxe pre zariadenia spoločného stravovania /

Mäso a divina /

Developments in meat science 5. /

Potravinový kódex. : Mäsové výrobky a jedlé tuky živočíšneho pôvodu, mäso jatočných zvierat, zverina.

Az állatvilág szerepe emberi megbetegedésekben : bizonyított kapcsolat a rákos és egyéb, állati eredetű megbetegedések és az ember között? /

Konzervujeme mäso a mäsové výrobky /

Sensory evaluation in quality control /

Introduction to quality control /

Podklady pre zavedenie HACCP v zariadeniach spoločného stravovania. 668.-Sk /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Hygiene in food processing /

Topic: mäso

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov malej pernatej zveri : (vedecká monografia) /

Pečené mäso : recepty z Nového Času pre ženy : lahôdky z bravčovinky, hovädzinky, hydiny aj diviny : ideálne na víkend aj každú oslavu /

Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka /

Mäso a divina /

Technologie masa /

Konzervujeme mäso a mäsové výrobky /

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Misa Mäsa /

Mäso : kuchárska kniha /

Syrové maso : speciální kniha o krmení psů : ideální krmení pro zdraví /

Maso a masné výrobky /

Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /

Maso a masné výrobky : výňatky ze státních potravinářských norem.

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /

Zvířata jsou k sežrání : lehce stravitelná psychologie karnismu a veganství /

Mäso mnohých chutí /

Topic: mäsové vyrobky

  • Topic: potraviny živočíšneho pôvodu
  • Topic: kontrola potravín
  • Topic: manažment kvality

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Author: Ondrejka, Ján, 1938-

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach : lahôdkarská výroba, cukrárska výroba, výroba zmrzliny a predaj v predajných automatoch /

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Hygiena výživy /

Author: Turek, Peter

  • Author: Rovný, Ivan

Cvičenia z hygieny produkcie potravín /

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Praktické cvičenia z veterinárneho hygienického dozoru /

Cvičenia z hygieny produkcie potravín /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs