Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) :

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach : lahôdkarská výroba, cukrárska výroba, výroba zmrzliny a predaj v predajných automatoch /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /

Maso a masné výrobky /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /

Všeobecná hygiena potravín /

Mäso a divina /

Developments in meat science 5. /

Potravinový kódex. : Mäsové výrobky a jedlé tuky živočíšneho pôvodu, mäso jatočných zvierat, zverina.

Príručka správnej výrobnej praxe pre zariadenia spoločného stravovania /

Az állatvilág szerepe emberi megbetegedésekben : bizonyított kapcsolat a rákos és egyéb, állati eredetű megbetegedések és az ember között? /

Konzervujeme mäso a mäsové výrobky /

Sensory evaluation in quality control /

Introduction to quality control /

Podklady pre zavedenie HACCP v zariadeniach spoločného stravovania. 668.-Sk /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Hygiene in food processing /

Téma: mäso

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov malej pernatej zveri : (vedecká monografia) /

Pečené mäso : recepty z Nového Času pre ženy : lahôdky z bravčovinky, hovädzinky, hydiny aj diviny : ideálne na víkend aj každú oslavu /

Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka /

Mäso a divina /

Technologie masa /

Konzervujeme mäso a mäsové výrobky /

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Misa Mäsa /

Mäso : kuchárska kniha /

Syrové maso : speciální kniha o krmení psů : ideální krmení pro zdraví /

Maso a masné výrobky /

Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /

Maso a masné výrobky : výňatky ze státních potravinářských norem.

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /

Zvířata jsou k sežrání : lehce stravitelná psychologie karnismu a veganství /

Mäso mnohých chutí /

Téma: mäsové vyrobky

  • Téma: potraviny živočíšneho pôvodu
  • Téma: kontrola potravín
  • Téma: manažment kvality

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Autor: Ondrejka, Ján, 1938-

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach : lahôdkarská výroba, cukrárska výroba, výroba zmrzliny a predaj v predajných automatoch /

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Hygiena výživy /

Autor: Turek, Peter

  • Autor: Rovný, Ivan

Cvičenia z hygieny produkcie potravín /

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Praktické cvičenia z veterinárneho hygienického dozoru /

Cvičenia z hygieny produkcie potravín /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky