Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Aplikovaná mikrobiológia požívatín /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Aplikovaná mikrobiológia požívatín /

Mikrobiológia potravín /

Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /

Mikrobiológia /

Mikrobiológia /

Mikrobiológia. 2. časť /

Mikrobiológia. 1. časť /

Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /

Mikrobiológia. 2. časť /

Mikrobiológia. 1. časť /

Mikrobiológia potravín /

Všeobecná mikrobiológia /

Environmentálna mikrobiológia /

Mikrobiológia potravín /

Mikrobiológia. /

Mikrobiológia. /

Mikrobiológia. /

Mikrobiológia poživatín živočíšneho pôvodu /

Aplikovaná chémia /

Aplikovaná informatika /

Aplikovaná etika. (Etika III) /

Téma: aplikovaná mikrobiológia

Vláknité mikromycety(plísně), mykotoxiny a zdraví člověka /

Aplikovaná mikrobiológia požívatín /

Téma: potraviny

Bezpečnosť potravín /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Vplyv výroby biopalív na ceny potravín /

Lieky z kuchyne : 1000 domácich liekov pre vaše zdravie : dostupné, bezpečné, prírodné, účinné /

Nakupujte hlavou, varte srdcom /

CBA : výhodná ponuka.

Vitamínová biblia : vitamíny vo výžive /

Potraviny a výživa. II /

Super potraviny /

Kulinárska encyklopédia : viac než 1000 potravín, surovín a prísad /

100 receptov na posilnenie imunity /

Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel /

100 najnechutnejších vecí na našej planéte : [pripravte sa na najhoršie] /

Nutrigenomika /

Imidž domácich a zahraničných potravín na trhu SR : (vedecká monografia) /

Viem to ! Varíme a lúštime.

Kuchařský fortelník, aneb, Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát /

Jak zůstat zdravý : průvodce nakupováním : pro svou rodinu vybírejte zdravé potraviny /

Hormonální dieta : jak ženy opravdu hubnou /

Živiny človeka /

Autor: Görner, Fridrich

Náuka o surovinách pre 1. ročník stredných škôl spoločného stravovania /

Aplikovaná mikrobiológia požívatín /

Mikrobiológia pre 2. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl : učebné odbory: mliekár - 1206, chemik tukov - 1207 /

Náuka o potravinách pre 4. ročník stredných škôl spoločného stravovania /

Autor: Valík, Ľubomír

Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /

Aplikovaná mikrobiológia požívatín /

STN 56 0030: 1998, Stanovenie aktivity vody v požívatinách.

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /

Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /

Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky