Mikrobiológia potravín /
Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /
Mikrobiológia /
Mikrobiológia. 2. časť /
Mikrobiológia. 1. časť /
Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /
Všeobecná mikrobiológia /
Environmentálna mikrobiológia /
Mikrobiológia. /
Mikrobiológia poživatín živočíšneho pôvodu /
Aplikovaná chémia /
Aplikovaná informatika /
Aplikovaná etika. (Etika III) /
Vláknité mikromycety(plísně), mykotoxiny a zdraví člověka /
Aplikovaná mikrobiológia požívatín /
Bezpečnosť potravín /
Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /
Vplyv výroby biopalív na ceny potravín /
Lieky z kuchyne : 1000 domácich liekov pre vaše zdravie : dostupné, bezpečné, prírodné, účinné /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
CBA : výhodná ponuka.
Vitamínová biblia : vitamíny vo výžive /
Potraviny a výživa. II /
Super potraviny /
Kulinárska encyklopédia : viac než 1000 potravín, surovín a prísad /
100 receptov na posilnenie imunity /
Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel /
100 najnechutnejších vecí na našej planéte : [pripravte sa na najhoršie] /
Nutrigenomika /
Imidž domácich a zahraničných potravín na trhu SR : (vedecká monografia) /
Viem to ! Varíme a lúštime.
Kuchařský fortelník, aneb, Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát /
Jak zůstat zdravý : průvodce nakupováním : pro svou rodinu vybírejte zdravé potraviny /
Hormonální dieta : jak ženy opravdu hubnou /
Živiny človeka /
Náuka o surovinách pre 1. ročník stredných škôl spoločného stravovania /
Mikrobiológia pre 2. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl : učebné odbory: mliekár - 1206, chemik tukov - 1207 /
Náuka o potravinách pre 4. ročník stredných škôl spoločného stravovania /
STN 56 0030: 1998, Stanovenie aktivity vody v požívatinách.
Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /
Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /