Ochorenia z potravín /
Limity cizorodých látek v potravinách, vodě a ovzduší.
Hygiene in food processing /
Zelenina vo výžive a jej rozikové faktory /
Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /
Is it safe to eat? : enjoy eating and minimize food risks /
Sensory analysis of food /
Understanding and measuring the shelf-life of food /
Handbook of hygiene control in the food industry /
Quality and stability of frozen foods : time-temperature tolerance and its significance /
Food animal pathology and meat hygiene /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
Vzorkovanie potravín /
Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /
Bezpečnosť potravín /
Babičkina špajza nad zlato /
Babiččina spižírna nad zlato /
Úplné znenie potravinového kódexu.
STN EN 1388-1: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 1 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z keramických výrobkov
STN EN 1388-2: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 2 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z kremičitanových povrchov s výnimkou keramických výrobkov
Detecting foreign bodies in food /