Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Understanding and measuring the shelf-life of food /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Understanding and measuring the shelf-life of food /

Quality and stability of frozen foods : time-temperature tolerance and its significance /

Bezpečnosť potravín /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa I. /

Potraviny a výživa. I /

Nakupujte hlavou, varte srdcom /

Food animal pathology and meat hygiene /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Ochorenia z potravín /

Hygiene in food processing /

Úplné znenie potravinového kódexu.

Food blog Slovakia /

Quality soil as a pathway to healthy food in the EU - Challenges to 2030 FOODIE : proceedings of the online international scientific conference " Quality soil as a pathway to healthy food in the EU - Challenges to 2030" held at the Slovak University of Agricultire in Nitra on October 19-21, 2021 /

Bezpečnosť potravín /

Detecting foreign bodies in food /

Téma: potraviny

Bezpečnosť potravín /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Vplyv výroby biopalív na ceny potravín /

Lieky z kuchyne : 1000 domácich liekov pre vaše zdravie : dostupné, bezpečné, prírodné, účinné /

Nakupujte hlavou, varte srdcom /

CBA : výhodná ponuka.

Vitamínová biblia : vitamíny vo výžive /

Potraviny a výživa. II /

Super potraviny /

Kulinárska encyklopédia : viac než 1000 potravín, surovín a prísad /

100 receptov na posilnenie imunity /

Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel /

100 najnechutnejších vecí na našej planéte : [pripravte sa na najhoršie] /

Nutrigenomika /

Imidž domácich a zahraničných potravín na trhu SR : (vedecká monografia) /

Viem to ! Varíme a lúštime.

Kuchařský fortelník, aneb, Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát /

Jak zůstat zdravý : průvodce nakupováním : pro svou rodinu vybírejte zdravé potraviny /

Hormonální dieta : jak ženy opravdu hubnou /

Živiny človeka /

Téma: kvalita potravín

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Bezpečnosť potravín /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Jatočná hodnota a topografická kvalita mäsa ošípaných plemena biela ušľachtilá /

Metódy mikrobiologického skúšania potravín /

Vyšetrenie zveri po ulovení : učebný text pre potreby poľovníkov /

Nakupujte hlavou, varte srdcom /

Potraviny a výživa. II /

Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /

Vyšetrenie zveri po ulovení - praktická príručka pre poľovníkov /

Selén ako biogénny prvok /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Bezpečnosť potravín /

Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Výživové odporúčania pre dospelých počas pandémie spôsobenej ochorením COVID-19 /

Potraviny a výživa. I /

Food blog Slovakia /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. II /

Autor: Steele, R.

Understanding and measuring the shelf-life of food /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky